FD Columns 2017-05-24T12:03:13+00:00

Tussen september 2009 en maart 2012 was ik columnist bij Het Financieele Dagblad. Naast berichten over nieuwe dingen en blogs die niet op een van mijn andere websites passen, kun je hier bijna al die columns nog vinden en lezen.

Blog en FD columns

By | augustus 18th, 2013|Categories: Marketing|

Van 2009 tot ergens in 2012 was ik columnist bij het Financieele Dagblad. De columns die ik in die periode schreef kun je hieronder vinden. Omdat mijn (ondernemers)leven daarna gewoon is doorgegaan, vind je hier [...]

Blog: De Telefoongids opzeggen

By | april 5th, 2012|Categories: Diversen|

Op zich heb ik helemaal niets tegen het bedrijf dat de Telefoongids annex Gouden Gids maakt. Ik heb er prima ervaringen mee en de betaalde vermelding van mijn eerste bedrijf heeft jarenlang veel klanten opgeleverd. [...]

99x kiezen

By | maart 13th, 2012|Categories: Diversen|Tags: , , |

Een van de moeilijkste aspecten van ondernemen is dat je veel vaker moet kiezen dan mensen in loondienst. Bijna alle keuzes maak je als ondernemer immers zelf. Maar niet alleen als ondernemer. Vandaag staat mijn [...]

Ambtenarenontslag

By | februari 14th, 2012|Categories: BV Nederland, ZZP|Tags: , , , |

Gisteren kopte deze krant dat dit kabinet een einde wil maken aan de uitzonderlijke arbeidsvoorwaarden van ambtenaren. Die moeten makkelijker - en vooral goedkoper - herplaatst en ontslagen kunnen worden. De ministersploeg heeft namelijk beloofd [...]

Load More Posts